ВСИЧКИ ИМОТИ АПАРТАМЕНТИ И AТЕЛИЕТА МАГАЗИНИ И ОФИСИ ЗАВЕДЕНИЯ ПОСТРОЕНО ГАЛЕРИЯ

Построено
Построено
 
ул."Иван Сусанин" 68, 2022г.
Район Витоша на Столична община, вече може да се похвали с новопостроената жилищна сграда, от строителна фирма "Балкан-Г" ООД. С разрешение за ползване от 2022 година, това е 55-та сграда изградена с любов и професионализъм. На клиентите ни желаем със здраве да ползват новите си жилища, да се наслаждават на гледките към планината и да имат много докосващи семейни мигове сред домашен уют!
 
ул."Люлин планина" 34, 2021г.
54-та сграда в столицата построена от дружество "Балкан-Г" ООД и пусната в експлоатация през 2021 година. Спокойствие в центъра на София, южна фасада, щастливи новодомци.
 
ул."Георги Пеячевич" 33, 2020г.
Третата сграда приета през 2020 година и 53-та построена от "Балкан-Г" ООД в град София. Мястото е познато, кварталът става все по-красив и уютен. Ще честитим на новите собственици и ще им пожелаем да обитават жилищата си дълги и щастливи години!
 
ул."20-ти април" 18
52-та сграда построена от "Балкан-Г" ООД е въведена в експлоатация през 2020 година. Жилищната кооперация допълва ансамбъла от красиви сгради по тихата и спокойна централна софийска улица.
 
ул."Пловдивско поле" 9, 2020г
Представяме Ви 51-та жилищна сграда, на строително дружество „Балкан-Г“ ООД, в квартал „Дървеница“, ул. „Пловдивско поле“ 9, град София. До метростанция МУСАГЕНИЦА, в близост до Студентски град, на спокойно, тихо и комуникативно място, с поглед към планината Витоша.
 
ул."Иван Щерев" 22, 2019г
25 години, след учредяване на строително дружество "Балкан-Г", през 2019г е въведена в експлоатация, 50-тата жилищна сграда, която се намира в близост до парк Гео Милев в София.
 
ул."Сашо Николов - Сладура", 2018г
С гордост Ви представяме 49-та сграда, построена от „Балкан-Г“ ООД, в квартал „Кръстова вада“, град София. На няколко минути пеша от спирката на метрото и от МОЛ „Парадайс център“, с поглед към планината, чист въздух от боровите гори на Витоша и красив изглед във всички посоки.
 
ул.“Юндола“ 12, 2018г
Отново модерна жилищна сграда, във високия и уютен столичен квартал Редута, получила разрешение за ползване в средата на 2018 година. 24 години строителното дружество „Балкан-Г“ ООД оправдава доверието на клиентите, изграждайки техните нови домове в обещания вид и срок. 48-та завършена жилищна сграда стои красиво, съвременно, гордо, уверено и ще радва живущите в нея, както и гражданите преминаващи по тихата улица „Юндола“.
 
ул."Люлин планина" 36, 2018г
С гордост ви представяме 47-та жилищна сграда, построена от "Балкан-Г" ООД и приета с разрешение за ползване през 2018-та година. Тиха улица в центъра на град София, южно разположена сграда с изглед към планината Витоша, парапети от кован метал съчетани с естествен камък.
 
ул."Никола Славков" 25, 2017г
В края на календарната 2017г бе въведена в експлоатация 46-тата жилищна сграда, построена от "Балкан-Г" ООД. Централно местоположение, модерно строителство, щастливи новодомци - поредния ни принос за една по-красива градска среда.
 
ул."20-ти април" 14, 2017г
23 години, след учредяване на дружество "Балкан-Г", през 2017г е въведена в експлоатация, 45-тата жилищна сграда, която се намира в сърцето на столицата, на метри от първaта построена сграда от дружеството, до Дебърската градинка, между Руски паметник и петте кьошета, ... Само за щастливи новодомци, ценящи удобството на централната градска част !
 
ул."Тодор Каблешков" 97, 2016г
„Балкан-Г“ ООД удържа на думата си и през 2016 година получи разрешение за ползване на 44-тата си сграда, която със своите 17 надземни етажа е най-високия проект реализиран от дружеството. На метри от южния парк, в полите на Витоша, между БЪЛГАРИЯ МОЛ и МОЛ ПАРАДАЙЗ, гледката е пленяваща, почивката след работния ден е гарантирана. На клиентите ни пожелаваме здраве и много хубави празници с любими хора, в модерните им нови домове !
 
ул."Георги Пеячевич" 25, 2014г
В близост до градски паркове, училища, медицински център, супермаркет и много малки магазинчета в нови кооперации, до читалището на ул.”Велчо Атанасов”, на спокойно но комуникативно място, „Балкан-Г” OOД избра да построи 43-тата си жилищна сграда. Сградата е построена и е получила разрешение за ползване през 2014-та година.
 
ж.к. Младост-1, бл.24А
Великолепния квартал Младост, обичан предпочитан и търсен, беше украсен от 42-та сграда, построена от строителното дружество „Балкан-Г“ ООД. Сградата е получила разрешение за ползване през 2014 година.
 
ул."20-ти април" 16, 2013г
Отново в центъра на столицата е 41-та сграда, построена от „Балкан-Г“ ООД. Приета с разрешение за ползване през 2013 година. На метри от Руски паметник, в близост до МОЛ София и до спирката на метрото, комуникативно и удобно място за живеене. Удобен градски транспорт до всяка точка на града, близост до институциите и места за забавление, множество здравни заведения и училища. Намираща се в „Зелена зона“, сградата отново има осигурено паркомясто или гараж за всеки имот. Изборът на жилище в тази сграда ще Ви се изплати многократно, чрез множеството удобства които сте избрали.
 
ул."Бричебор" 16, 2013г
Ето я и дългоочакваната 40-та сграда на „Балкан-Г“ ООД, построена в град София, с любов и вещина. Намираща се на чисто и високо място, с поглед към София, в близост до МОЛ „Сердика“ и до парк „Гео Милев“, сградата се превърна в дом за хора с богата финансова и инвестиционна култура. Клиентите ни, не си купиха само жилище, а си купиха качествен имот, сред добри съседи, който ще ги възнагради богато със спокойствие, красота и уют.
 
ул."Княгиня Клементина" 24, 2013г
Сградата се намира на атрактивно и тихо място, на двеста метра от пазар „Красно село“, в близост до основни пътни артерии – бул.“Цар Борис III” и бул.“Гоце Делчев“. Приета с разрешение за ползване през 2013 година, това е тридесет и деветата сграда, построена в град София, от строително дружество „Балкан-Г“ ООД. Модерна, елегантна и функционална сграда, изпълнена с качествени материали, прекрасен външен вид, предлагаща уют и комфорт на живеещите в нея. Всеки апартамент разполага с гараж или паркомясто, входната врата е с електронен достъп, а около сградата са засадени веченозелени кипариси. За нас, най-важното е това което сме построили да се хареса на клиента, защото неговото семейство ще използва имота дълги години. Няма как да не се хареса и от съседите в квартала, защото построеното от нас ще радва очите на преминаващите и ще даде нов, по-висок стандарт на естетичното строителство.
 
ж.к."Младост-3", бл.390, 2012г
Представяме Ви новопостроената, луксозна жилищна сграда в центъра на квартал Младост, до магазин Кауфланд и на метри от спиркатa на метрото в Младост 3. Тихото място, избрано за построяването на тридесет и осмата жилищна кооперация на фирма „Балкан-Г“ ООД, грабва сърцата с приказен изглед към планината Витоша, невероятни комуникационни възможности, магазини и места за отдих. Всички съседни сгради са новопостроени, инфраструктурата е изградена напълно, а парка пред общинския район Младост и детския център Патиланци са на постоянно разположение. Сградата е приета с изградени и узаконени всички външни захранвания, както и централно парно отопление. Луксозен асансьор, луксозно стълбище и домофонна уредба управляваща солидната входна врата. Жилищата са изградени с фини довършителни работи: петкамерна дограма ШУКО, теракот и фаянс по избор на клиента, санитарен фаянс на фирма Видима Идеал, паркет дъбов, латекс, алуминиеви радиатори с термоглави, топломер – всичко до ключ ! Закупилите имот в сградата разполагат и с индивидуални паркоместа, както и земя от поземления имот, подробно описани в нотариалните им актове. На клиентите ни, ще пожелаем здраве, младост и честит нов дом !
 
ул."Велчо Атанасов" 12, 2011г
Добре дошли в квартал „Редута“ - желано място за живеене, в най-високата част на София, където въздухът е чист, а зеленината и спокойствието са навсякъде. Сградният фонд е предимно от нови сгради, което прави кварталът привлекателен за много наши клиенти. Съобразявайки се с изискванията на купувачите, ние построихме луксозна, жилищна сграда, на метри от ПАРК ГЕО МИЛЕВ и от новия търговски център МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР. Изборът на място за отдих и разходки се допълва от ПАРК ЗАИМОВ, както и от новооткрития за граждани ПАРК ВОЕННА АКАДЕМИЯ. Разрешение за ползване и Акт 16, сградата получи през месец ФЕВРУАРИ 2011 година. Жилищната кооперация е приютила 16 апартамента, завършени „до ключ“, както и един офис на партерния етаж. Изградили сме (и са узаконени) всички външни захранвания – водопровод, канал и Ел.захранване, и са обезпечени гаражи и паркоместа за всички имоти на сградата. За нас е гордост, че погледа на преминаващите граждани по улица „Велчо Атанасов“ е привлечен от внушаващата достолепие сграда, а живущите в нея се наслаждават на хармония и уют. Ние направихме една прекрасна сграда и я предадохме на нашите клиенти. На тях ще кажем: „Живейте и се веселете в него – вашият нов, собствен дом“ ! На добър час !
 
ул."Богдан" 7, 2010г
Построена с любов, луксозна жилищна сграда, на метри от ПАРК ОБОРИЩЕ, ТЕАТЪР СОФИЯ и от най-новия търговски център МОЛ СЕРДИКА ЦЕНТЪР, е тридесет и шестата жилищна кооперация на „Балкан-Г“ООД. Изборът на място за отдих и разходки се допълва от новооткрития за граждани ПАРК ВОЕННА АКАДЕМИЯ. Прекрасен, централен столичен квартал, разположен на уютно място в град София, в близост до Паметника на Васил Левски, Националния военноисторически музей, Румънското посолство, няколко парка, пазар Ситняково и романтичните улици: „Оборище”, „Хан Омуртаг”, „Цар Иван Асен II”… Квартал с изградени комуникации, удобен и постоянен градски транспорт, осигуряващ лесен достъп до всички части на столицата. Сградата разполага с едно подземно и седем надземни нива, които приютяват два магазина и тридесет жилища завършени „до ключ“, както и принадлежащите им паркоместа. Предложените просторни и функционални двустайни и тристайни апартаменти имат дизайн, комфорт и удобства според съвременните Европейски стандарти.
 
ул."Професор Марин Големинов" 1А, 2010г
Създадохме сграда удовлетворяваща нуждите на доверилите ни се клиенти – модерна, красива, с четири фасади, с достатъчен брой гаражи и не на последно място с впечатляваща гледка. В южен район на град София, в полите на планината Витоша, в непосредствена близост до центъра на столицата, на 500 метра от Южния парк – кой не би искал жилище с такава локация ? Енергоспестяващите апартаменти, завършени „до ключ“ са обградени от тишина и спокойствие и до тях лесно и чисто се стига по асфалтирани улици. Гледката е невероятна – виждат се планините Витоша, Стара планина и град София. Луксозен асансьор, луксозно стълбище, модерна домофона уредба, са естествения преход към интериорния уют, който е необходим за удобен и качествен живот. Сградата е построена през 2009 година, на петнайстата годишнина от основаването на строително дружество „Балкан-Г“ ООД. Приета с Акт 16 и Разрешение за ползване в първите месеци на 2010 година.
 
ул. "Попова шапка" 27, 2009г
На пресечка от парк Гео Милев, близо до зала Фестивална, в спокоен жилищен квартал, предпочитан от много семейства, е една от най-новите сгради построени от „БАЛКАН-Г” ООД. Партерният етаж е приютил няколко магазинчета с красиви стъклени витрини, в сутерена са разпределени индивидуални паркоместа, а с луксозния асансьор може да се достигнат етажите, наслаждаващи се на чудесна гледка към Витоша. Красивата нова сграда се вписва сред характерните за района малки зелени улички. Удобен транспорт, близост до учебни заведения, спортни клубове, магазини и пазара Ситняково, улесняват хармоничния живот в тази престижна част на града.
 
ул. "Дукатска планина" 11, 2009г
Модерен, красив и събуждащ интерес е най-новият офис на „БАЛКАН-Г” ООД. Изграден в центъра на София, офисът е достъпен както за жителите на столицата, така и за клиентите на строителната фирма от всички краища на България. Отстояща на 200 м' от Руски паметник, на 100м' от Пирогов и от престижния ресторант Капитан Кук. Красивата сграда може да бъде достигната с различни линии на градския транспорт, а за клиентите използващи автомобили са предвидени паркоместа в двора на офис-сградата. Инвестицията в самостоятелна офис-сграда, изградена с авангарден дизайн и стил, показва сериозните намерения на „БАЛКАН-Г” ООД да бъде и занапред елитна строителна фирма, отстояваща интересите на клиентите, които са й се доверили.
 
ул. "Пирин" № 36 Б, 2009г
Още една сграда в бързоразвиващия се престижен квартал Манастирски ливади - запад, реализирана с традиционните за „БАЛКАН-Г” ООД качествено проектиране и строителство. Живеещите тук се наслаждават на чистия въздух и спокойствието в полите на Витоша и еднвременно с това са на 10 минути от динамиката на културния и бизнес живот в центъра, използвайки удобният булевард България. В двора на имота са решени индивидуални паркоместа и разбира се много зеленина и декоративни насаждения.
 
ул. "Мърфи" № 11, 2009г
Нова, луксозна, жилищна сграда, находяща се в центъра на София в близост до ПАРК ОБОРИЩЕ (бивш ПАРК ЗАИМОВ). Зад Консерваторията, на метри от аристократичната улица „Оборище”, от театър София и от Модерен театър, е построената от „БАЛКАН-Г” ООД кооперация. Архитектурното решение е за високо тяло във вътрешността на имота, а до улицата има самостоятелна постройка - облечена в камък еднофамилна къща.
 
"Студентски град" 11 А, 2009г
Искате ли да сте сред млади хора ? Искате ли да сте близо до престижни висши учебни заведения ? Добре дошли в Студентски град ! Прекрасно място за живеене с възможности за спорт и развлечения ! Новопостроената сграда разполага с магазинна част и кафене в партерния етаж, а в сутерена е разположено помещение предназначено за ПИАНО-БАР. Наричат Ню-Йорк „Градът, който никога не спи”. Студентски град е градът, където на никой не му се спи !
 
ул. "Никола Славков" № 44, 2009г
Между бул. "Витоша" и бул. "Пенчо Славейков" от една страна, и медицинския комплекс включващ Медицинска академия и Майчин дом, има място само за няколко малки улички. Тук на крачка от НДК и граничещ с парка по протежение на бул. "България" се намира район, където сградите е необходимо да са уникални както мястото, на което се намират. Кооперацията на „БАЛКАН-Г” ООД отговаря напълно на високото ниво, наложено от локацията. Сградата прилича на малко бижу, което примамва погледа с блясъка си.
 
ул. "Константин Петканов" № 14, 2009г
Сградата е в модерен, изчистен стил, находяща се в близост до бул. „Симеоновско шосе” - кв. Витоша. В близост са Околовръстния път, Столичния зоопарк, Ловния парк и Студентски град. Кварталът се отличава с чист въздух, прекрасен изглед и зелена паркова среда, сред която са разположени сградите. Отлично място за спокоен и здравословен живот !
 
ул. "Иван Рилски" № 44, 2008г
Класическа улица, в класически централен квартал, където новите сгради се вписват в духа на София, заедно с кестените, липите и малките паркчета. Такава е модерната сграда построена от „БАЛКАН-Г” ООД, в тихия, централен квартал на град София. Красив цвят на фасадата и дограмата, полиран камък за партерният етаж, луксозни парапети по терасите – тук всеки желае да живее !
 
ул. "Христо Максимов" № 5, 2008г
Най-новата сграда до парк Гео Милев, допълва ансамбъла от красиви коопераци, построени от „БАЛКАН-Г” ООД. Амфитеатралната подредба на сградите и китните улички напомнят за стар български град със спокойна и пасторална атмосфера. Лесно обаче може да се достигне до ключови за транспорта артерии и оттам до центъра на столичния град. За модерното време в което живеем напомнят и традиционното за „БАЛКАН-Г” ООД високо качество на строителството с използваните модерни материали.
 
ж.к. "Младост" 1А бл.549, 2008г
Сред панелните блокове от отминали периоди, в столичния квартал Младост се появяват и нови сгради, изградени по модерни технологии и използващи качествени материали. Така кварталът си остава предпочитано място за млади семейства и запазва с достойнство своето име. Кооперацията на „БАЛКАН-Г” ООД съчетава предимствата на новото строителство и съществуващата инфраструктура. Два широки булеварда свързват квартала с центъра на града, а новата станция на метрото предоставя огромно предимство на живеещите в квартала. За високото качество на живот допринасят и множеството малки магазини и големи хипермаркети, заведения и всичко, което е необходимо на един съвременен човек.
 
ул. "Николай Лилиев" № 21, 2008г
Най-престижния район на най-престижния столичен квартал Лозенец - участъка между комплекса Спартак и хотел Кемпински-Зографски. Няма друго такова място в София, съчетаващо аристократизма на отминалите времена и динамиката на съвремието. До малката и тиха уличка се стига съвсем лесно по бул."Черни връх", след Сити-центъра, и се завива вдясно по ул.”Вежен”. Специално за новопостроената луксозна сграда, дружеството е изградило 200 метра нов топлопровод с диаметър 600мм, след което е асфалтирало улицата за уюта на живущите.
 
ул. "Пирин" № 36, 2007г
Жилищна сграда в новоразвиващ се квартал Манастирски ливади - запад. Тук всички сгради са нови, модерни и фукционални. Оптимално разположение на стаите, надземни и подземни гаражи, гледка към Витоша са само част от нещата, които правят живота в тази кооперация приятен. Близостта на бул. "България" прави достъпа до центъра на София лесен и бърз.
 
ул. "Родосто" № 7, 2007г
Жилищна сграда, излъчваща топлота и уют в центъра на София. Високо качество на строителството, при това в спокойна и комфортна за обитаване среда. В близост до Медицинска Академия, хотел Хилтън и Южния парк. Сградата е с меки и топли цветове в унисон с тихата и спокойна среда.
 
ул. "Сияйна" № 4, 2007г
Комфорт и спокойствие в полите на Люлин планина ! Многофамилна жилищна сграда, находяща се в района на най-чистия и спокоен южен квартал на София - кв. Княжево, в близост до Околовръстен път, малко преди квартал Горна Баня.
 
бул. "Братя Бъкстон" № 67А, 2007г
Жк. Бъкстон е разположен в югозападната част на София, един от преоткритите и предпочитани жилищни комплекси в последните години. Сградата, построена от „БАЛКАН-Г” ООД се намира на бул. "Братя Бъкстон", на 200 метра от Националният Исторически Музей и от Резиденция Бояна. Собственият зелен двор, ограден с красива метална ограда, създава впечатление за живот в мечтана, софийска къща.
 
ул. "Бигла" № 24, 2006г
Безспорно Лозенец е най-бързоразвиващият се квартал на София, най-интересният за инвеститори, строители и купувачи. Тук, на ул. „Бигла”, е една от най-впечатляващите сгради на „БАЛКАН-Г” ООД . Изчистената в архитектурно отношение фасада е подчертана от комбинацията червено и бяло. Освен жилищна част, сградата разполага и с офиси на приземното ниво.
 
ул. "Адриана Будевска" № 8, 2006г
Интересното архитектурно решение е продиктувано от съществуващата среда. Сградата на „БАЛКАН-Г” ООД съединява две съществуващи постройки по умел и необичаен начин. Проектът се намира в центъра на София, на ул. „Адриана Будевска”, квартал Здраве. Зелените площи наоколо са в изобилие – съвсем наблизо са Южния парк, градината около НДК и градската градина по продължение на бул."България".
 
ул. "Никола Славков" № 21, 2006г
Независимо дали сте почитатели на изкуството, или сте любители на спокойните разходки, или просто предпочитате обиколките по заведенията, това е мястото, което ще отговори перфектно на вашите изисквания ! В центъра на града, кв. Здраве, контактуващ с НДК и Южния парк, е прекрасно и удобно място за живеене.
 
ж.к. Гоце Делчев бл.47Е, 2005г
Пътувайки по бул."България", в посока кв.Бояна, достигате до супермаркет Била и магазин Джъмбо. В непосредствена близост до тях, в североизточната им част се намира новопостроената кооперация. Партерният етаж на сградата е с действащи офиси и магазини, а гледката която се открива към планината Витоша и връх Камен дел е уникална и действа релаксиращо.
 
ул. "Орфано" № 4, 2005г
В сърцето на града, на метри от НДК, сградата е разположена в обновения квартал Здраве. Районът е известен като тихо и спокойно място за живеене. Има много училища, здравни заведения, банки, магазини и спортни зали. Улиците са малки, тихи и зелени. Кварталът е с отлична инфраструктура и разнообразен градски транспорт.
 
ул. "Кочани" № 1, 2005г
Построената от „БАЛКАН-Г” ООД кооперация на ул. "Кочани", е гордост за живущите в нея и радва окото на всеки минувач. Красива, с интересен кулообразен елемент, качествено построена и ситуирана в престижен, комуникативен район, на най-високото място в София, заобиколена от парк и тихи зелени улички. Със своята интересна архитектура, тя се превърна в една от перлите на кв. Гео Милев в град София.
 
ул. "Едисон" № 43, 2004г
Гео Милев е квартал с уредена инфраструктура, богати зелени зони и атрактивна търговска част. Затова много клиенти на „БАЛКАН-Г” ООД, предпочитат тази част на София. Красивата и функционална жилищна сграда се намира в началото на парка Гео Милев, в близост до пазар Ситняково, зала Фестивална и Скай сити мол. На партерния етаж на кооперацията са разположени магазини, които да спомагат за удобството на живеещите.
 
ул. "20-ти април" № 12, 2004г
Изборът на нов дом е много трудно решение, но се превръща се в лесен избор, ако сградата е добре направена, следва всички изисквания за функционалност и естетика на съвременния човек и не на последно място, ако е с атрактивно местоположение. Клиентите на „БАЛКАН-Г” ООД не са се двоумили много, когато са избирали своите жилища в сградата на фирмата на ул. “20-ти април”. В непосредствена близост до Руски паметник, Петте кьошета и Пирогов сградата е комуникативна и достъпна, на удобно място от всяка една точка на София.
 
ул. "Петър Делян" № 28, 2003г
Един от престижните райони в столицата е жк. Яворов. Тук, на метри от Висшата военна академия, Румънското посолство и Военно-историческия музей, „БАЛКАН-Г” ООД реализира малка и красива сграда. Двуетажната жилищна кооперация приютява атрактивни апартаменти и мезонети с осигурени паркоместа.
 
ул. "Шандор Петьофи” № 1, 2003г
Завършена през 2003-та година, 10-етажната жилищна сграда, намираща се на ул. “Шандьор Петьофи”, сякаш се опитва да догони височината на близкият хотел Родина, който е най-високият хотел в България. Локацията в центъра на столицата, близостта до Руски паметник и Петте кьошета позволява на обитателите да усещат динамиката на града. Възможностите за спорт в района също не са за пренебрегване: на 100 метра е плувния комплекс в хотел Родина, както и открития басейн Виктория, на 450 метра е плувният комплекс Баня Мадара. В непосредствена близост е и поддържаната градинка Буката.
 
ул. "Манастирска" № 1А, 2002г
На метри от парк Гео Милев и в близост до Борисовата градина, сградата на „БАЛКАН-Г” ООД впечатлява не само с атрактивното си местоположение, а и със семплото си архитектурно решение. Все по-засилващата се тенденция за търсене на жилища в малки кокетни сгради провокира строителната компания да инвестира и в подобни бутикови изпълнения. Близостта на парка и тихия квартал създават впечатление за живот извън големия град.
 
ул."Едисон" 1, 2001г
Кокетни и функционални, жилищните сгради на ул. “Едисон” №1 в жк. Гео Милев предлагат нов начин на живот. Ниските постройки осигуряват по-голямо уединение и усещането за поредица от еднофамилни къщи, а не за жилищна сграда. Великолепната гледка към Витоша се дължи на високото разположение на квартала. Незаменимо предимство е непосредствената близост на парк Гео Милев, където зеленината и спокойствието са ежедневие и обичайна гледка.
 
ул."Дукатска планина" 12, 2001г
Разположена в спокойните улички между Петте кьошета, Руски паметник и Пирогов, жилищната сграда на ул. „Дукатска планина” № 12 предлага лайфстайл от най-високо качество. Отличните характеристики на строителството, доброто архитектурно качество, както и местоположението й правят сградата един от представителните проекти на „БАЛКАН-Г” ООД. Именно в тази сграда, за период от седем години, е разположен офисът на строителното дружество, където много клиенти са избрали бъдещите си жилища.
 
ул."Д-р Вълкович" 6, 2000г
Удобна и приветлива сграда в центъра на столицата, само на 400 м от парка на НДК, между бул. “Витоша” и емблематичния площад Славейков. Транспортно-комуникационното захранване на центъра - наземно и подземно, гарантира функционирането на една спокойна урбанизирана среда като място за социални и бизнес контакти. Разположените гаражи в сутерена на кооперацията, улесняват паркирането на живущите и същевременно помагат за реда в натоварената централна част на София.
 
ул."Д-р Вълкович" 8
Ако говорим за топ локации в София, то непременно ул. “Д-р Вълкович” е сред първите места в класацията. Неслучайно един от проектите на „БАЛКАН-Г” ООД е именно тук. Тиха улица между бул. “Витоша” и площад Славейков, в непосредствена близост до НДК. Жилищната сграда предлага на обитателите си спокоен, тих начин на живот, в близост до градската динамика, характерна за центъра на столицата. Получила разрешение за ползване през януари 2000 година, сградата е първата предадена за експлоатация в новото хилядолетие.
 
ул."20-ти април" 6
Гаранция за успех на една строителна компания дава умелото комбиниране на добра локация и качествено изпълнение на всеки проект. Отличен пример за успешна реализация е жилищната сграда на „БАЛКАН-Г” ООД , на ул.” 20-ти април” № 6. Сграда с отлично местоположение в тих и спокоен район в центъра на града, в непосредствена близост до Руски паметник и Петте кьошета. На пет минути пеша от Moll of Sofia.
 
ул."Лайош Кошут" 8
Третата реализирана сграда на строителна фирма „БАЛКАН-Г” ООД, е с разрешение за ползване от 1998 година. Разположена в топ центъра на столицата на ул. “Лайош Кошут” и пресечката с ул. „20-ти април” в близост до Руски паметник и площад Македония. Сградата граничи с Дебърската градинка и нейната Г-образната структура е предпоставка за атрактивни архитектурни решения. Престижният район, лесната комуникация, добрата инфраструктура и безкомпромисното качество на сградата са само малка част от предимствата, които предлага „БАЛКАН-Г” ООД.
 
ул. "Лайош Кошут" 9А
Втората сграда на "БАЛКАН-Г" ООД, доказва волята на строителното дружество, да се наложи на пазара въпреки условията на криза и ежедневно менящи се курс на валутата и цени на строителните материали. Въпреки трудностите, сроковете са спазени и сградата е приета с разрешение за ползване през 1997 година. От прозорците на сградата се разкрива гледката към Дебърската градинка, а от последните етажи се вижда и Стара планина.
 
ул. "Лайош Кошут" 9
Първата построена сграда от "БАЛКАН-Г" ООД, получила разрешение за ползване през 1996 година. Разположена в центъра на София, отстояща на 200 метра от Руски паметник и от площад Македония. Тихият квартал съчетава спокойствието подходящо за семейно жилише и голям избор от транспортни средства на градският транспорт. Така както утрото подсказва деня - така и първата сграда показва желанието на строителното дружество да строи сгради с модерна архитектура и уютни жилища за своите клиенти.
'БАЛКАН-Г' АД 2009